SKUPINA8 d.o.o.
 
SKUPINA8 vam nudi hitro gotovinsko posojilo v višini 500 ali 1000 EUR. Z našo izjemno konkurenčno ponudbo nastopamo na trgu že od leta 2008. Za vas imamo odprte poslovalnice v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kopru.
 
Potrošniška posojila v Sloveniji poleg bank ponuja kar lepo število kreditodajalcev. Svetujemo vam, da se pred najemom posojila prepričate ali imate opravka s poštenim in zaupanja vrednim podjetjem. Preverite in primerjajte našo ponudbo z ostalimi.
 
Bodite pozorni ali ima podjetje pri katerem najemate posojilo dovoljenje za potrošniško kreditiranje. Dovoljenje podjetje izkazuje z nalepko, katera mora biti na vidnem mestu v poslovalnici.
Že od ustanovitve poslujemo z dovoljenjem za potrošniško kreditiranje ter ga redno posodabljamo. Smo eni najbolj zanesljivih in zaupanja vrednih ponudnikov hitrih gotovinskih posojil znotraj nebančnega sektorja v Sloveniji. Kreditojemalcem nudimo najvišjo stopnjo zadovoljstva z hitro, enostavno in korektno storitvijo.
 
 
V pomoč pri vaši odločitvi za najem hitrega gotovinskega posojila vam ponujamo nekaj povezav:
 
MGRT - potrošniško kreditiranje in seznam kreditodajalcev z dovoljenjem
Tržni inšpektorat
Edini od ponudnikov v nebančnem sektorju smo z mediji odkrito govorili o naši dejavnosti
     
SISBON je vzpostavljen z namenom učinkovitega ocenjevanja in obvladovanja kreditnega tveganja pri kreditodajalcih v zvezi s sklepanjem in izvajanjem kreditnih poslov s fizičnimi osebami in z namenom vzpodbujanja politik in ukrepov za odgovorno kreditiranje ter za vzdržno zadolževanje in preprečevanje prezadolženosti fizičnih oseb.

Več informacij na spodnji povezavi:
 
SISBON
SISBON pravice komitentov
     
Domov Posojilo Pogoji Poslovalnice Kontakt Pravna obvestila
 
©SKUPINA8, finančne storitve d.o.o.