SKUPINA8 d.o.o.
 

Nahajate se na spletni strani podjetja SKUPINA 8, finančne storitve d.o.o.

SKUPINA 8 d.o.o. ves čas skrbi za točnost informacij, katere se nahajajo na spletni strani www.skupina8.si. Vendarle so informacije na naši strani informativne narave. SKUPINA 8 ne prevzema nobene odgovornosti za točnost samih informacij na spletni strani, kakor tudi ne na straneh do katerih dostopate preko hipertekstovnih povezav na naši strani.

Vsi podatki, vizualni materijal in druge vsebine so avtorska last podjetja SKUPINA 8, finančne storitve d.o.o. Spreminjanje, kopiranje, distribucija, prikazovanje, prenašanje, objavljanje, licenciranje, uporabljanje za komercialne ali javne namene brez predhodne odobritve s strani podjetja SKUPINA 8, finančne storitve d.o.o., je prepovedano.

Pridržujemo si pravico do nenapovedane spremembe, omejitve dostopa ali popolnega umika objavljenih informacij in ostalih vsebin.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Zaradi zavedanja pomena varovanja osebnih podatkov z vašimi osebnimi podatki ravnamo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in veljavno zakonodajo o Varovanju osebnih podatkov (ZVOP) Republike Slovenije.

PIŠKOTKI

Piškotki (ang. cookies) so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik ob obisku spletne strani. Omogočajo nam vašo prepoznavo, ko se vrnete na našo spletno stran. Sam piškotek ne zbira informacij. Ko ga prebere strežnik skupaj z brskalnikom, je tako spletni strani v pomoč pri omogočanju vam prijaznejše in boljše uporabe.

SKUPINA 8 d.o.o. na svoji strani uporablja piškotke za analitične namene. S pomočjo orodja Google Analytics spremljamo in analiziramo obiske. Pridobljene informacije nam omogočajo izboljšano delovanje strani.

Domov Posojilo Pogoji Poslovalnice Kontakt
 
©SKUPINA8, finančne storitve d.o.o.