SKUPINA8 d.o.o.
 
SKUPINA8 vam nudi hitro gotovinsko posojilo v višini 500 ali 1000 EUR. Z našo izjemno konkurenčno ponudbo nastopamo na trgu že od leta 2008. Za vas imamo odprte poslovalnice v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kopru.
 
Potrošniška posojila v Sloveniji poleg bank ponuja kar lepo število kreditodajalcev. Svetujemo vam, da se pred najemom posojila prepričate ali imate opravka s poštenim in zaupanja vrednim podjetjem. Preverite in primerjajte našo ponudbo z ostalimi.
 
Bodite pozorni ali ima podjetje pri katerem najemate posojilo dovoljenje za potrošniško kreditiranje. Dovoljenje podjetje izkazuje z nalepko, katera mora biti na vidnem mestu v poslovalnici.
Že od ustanovitve poslujemo z dovoljenjem za potrošniško kreditiranje ter ga redno posodabljamo. Smo eni najbolj zanesljivih in zaupanja vrednih ponudnikov hitrih gotovinskih posojil znotraj nebančnega sektorja v Sloveniji. Kreditojemalcem nudimo najvišjo stopnjo zadovoljstva z hitro, enostavno in korektno storitvijo.
 

Pogodba, katero podpisujete za najem posojila mora biti sestavljena v skladu z določili Zakona o potrošniških kreditih (Zpotk-2). V primeru, da pogodba omenjenih določil ne upošteva v celoti so vaše pravice v primeru najema tovrstnega posojila lahko veliko manjše in verjetnost oškodovanja veliko večja. Predvsem pa premislite in preračunajte, ali boste sposobni odplačevati posojilo in v kakšnem znesku ga boste preplačali.

Človek v stiski velikokrat sprejme slabo odločitev. Naj ne bo vaš najem hitrega posojila ena takšnih.

 
V pomoč pri vaši odločitvi za najem hitrega gotovinskega posojila vam ponujamo nekaj povezav:
 
MGRT - potrošniško kreditiranje in seznam kreditodajalcev z dovoljenjem
Na kaj moram biti pozoren pri sklenitvi ponudbe hitrega kredita
Tržni inšpektorat
Edini od ponudnikov v nebančnem sektorju smo z mediji odkrito govorili o naši dejavnosti
     
Domov Posojilo Pogoji Poslovalnice Kontakt
 
©SKUPINA8, finančne storitve d.o.o.